Nieuws

Rivierenland

 • Information
  10 april 2020 06:14

  Dode door aanrijding tussen auto en vrachtwagen

  Door een frontale botsing tussen een vrachtwagen en een personenwagen op de N322 bij Beneden-Leeuwen is in de nacht van donderdag op vrijdag de bestuurder van de auto overleden.
 • Information
  09 april 2020 19:09

  Pro Persona boos: 'Tien testen voor 4000 medewerkers'

  De instelling voor geestelijke gezondheidszorg Pro Persona is boos over het testbeleid van de GGD. In een persbericht stellen ze dat deze week door GGD’s met trots coronateststraten in Nijmegen en Arnhem zijn geopend.
 • Information
  09 april 2020 17:49

  Tientallen wegen dicht met Pasen: 'Blijf thuis'

  In Gelderland zijn dit weekend tal van wegen afgesloten. De drie veiligheidsregio's in de provincie willen geen drukte op toeristische plekken uit vrees dat het coronavirus zich door dagjesmensen kan verspreiden.
 • Information
  09 april 2020 16:04

  Taxateur Albert: 'Ons veilinghuis lijkt nu meer op een fotostudio'

  Kunst, verzamelingen, inboedels; tot voor kort werd dit op de veiling gebracht. Maar nu er geen publiek meer mag komen door de coronamaatregelen gooit taxateur Albert Keddeman van veilinghuis Derksen in Arnhem het roer om: 'We zetten alles op de foto voor een online veiling.'
 • Information
  09 april 2020 15:12

  Derde van getest zorgpersoneel in Gelderland Zuid heeft corona

  Uit eerste cijfers blijkt dat 30 procent van het zorgpersoneel dat zich liet testen bij de GGD Gelderland Zuid besmet is met het coronavirus.
 • Information
  09 april 2020 13:03

  ROC Rigor organiseert speeddates

  Nu een bezoek aan de school of een meeloopdag vanwege het coronavirus tijdelijk niet mogelijk is, organiseert ROC Rivor in Tiel online speeddates. Tijdens de speeddate vertelt de docent je alles over de opleiding, vakken, praktijkopdrachten en nog veel meer. Over ROC RivorROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Aanmelden voor een online speeddatevia website:www.rocrivor.nl/speeddates.
 • Information
  09 april 2020 12:57

  Buren wil daadkrachtige en kerngerichte gemeente worden

  Op basis van het coalitieakkoord heeft het college van burgemeester en wethouders van Buren een uitvoeringsagenda opgesteld. In de uitvoeringsagenda geeft het college aan hoe ze de doelen uit het coalitieakkoord gaan waarmaken. Burgemeester Jan de Boer: “Het uitvoeringsprogramma van het college is ambitieus en we gaan er dan ook voor! Samen met onze raad, inwoners, instellingen en bedrijven.”
 • Information
  09 april 2020 12:54

  Minister moet reageren op granulietstort

  De Raad van State heeft bepaald dat minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat moet regeren op een handhavingsverzoek van de gemeente West Maas en Waal. De gemeente wil dat het storten van granuliet in de pas Over de Maas bij Dreumel stopgezet wordt.
 • Information
  08 april 2020 19:32

  Alle verdachten in Hedelse afpersingszaak voorlopig vrij

  De laatste verdachte die nog vastzat voor de afpersing van fruithandel De Groot in Hedel, mag het vervolg van zijn strafproces in vrijheid afwachten. Dat meldt de Rechtbank Gelderland.