RegioTV Tiel - Rivierenland

Rivierenland

 • Information
  05 augustus 2020 12:37

  Vrouw met scootmobiel valt in sloot

  Op de Tolsestraat in Opheusden is woensdag een bejaarde vrouw te water geraakt. Omstanders belden direct 112.
 • Information
  05 augustus 2020 06:19

  Pizzabezorger en fietser overtreden regels en botsen frontaal

  Een fietser en een pizzabezorger op een scooter zijn dinsdagavond frontaal met elkaar in botsing gekomen langs de Rijksweg-Noord in Elst. Rond 22.30 uur klapten de twee op elkaar op een plek waar ze allebei de regels overtraden.
 • Information
  04 augustus 2020 20:47

  Rapper Typhoon laat zich inspireren in Slot Loevestein

  Rapper Typhoon en negen andere kunstenaars nestelen zich deze zomer op een tiental Gelderse historische locaties om zich te laten inspireren voor een productie of een optreden. Dit doen ze in het kader van het Gelders Erfgoedfestival. Glenn de Randamie, beter bekend onder zijn artiestennaam Typhoon, verbleef twee weken lang op Slot Loevestein in Poederoijen. Daar liet hij zichzelf onderdompelen in de rijke historie van het slot.
 • Information
  04 augustus 2020 16:38

  Motorrijder die tankstation binnenreed is bewoner van huis waar brand was

  De motorrijder die dinsdagochtend in alle vroegte een tankstation aan de A325 bij Elst binnenreed, is dezelfde man in wiens woning in de Nijverheidstraat in Huissen vanochtend brand woedde. Dat bevestigt de politie.
 • Information
  04 augustus 2020 15:00

  Zo werd 'Oma Pietje' een begrip in Batenburg

  Een bed & breakfast in combinatie met dagbesteding. Dat was het plan van Marian Klievink toen ze zo'n twaalf jaar terug in Batenburg kwam wonen. Het pakte uiteindelijk iets anders uit dan gepland, maar inmiddels is haar dagbesteding 'Oma Pietje' een begrip in het dorp.
 • Information
  04 augustus 2020 14:24

  Bijna verdubbeling aantal coronabesmettingen in Gelderland

  In Gelderland zijn in een week tijd 78 nieuwe besmettingen met het coronavirus vastgesteld. Dat blijkt uit nieuwe cijfers die het RIVM dinsdag naar buiten heeft gebracht. Het aantal besmettingen ligt hoger dan een week geleden. Toen was er sprake van 44 nieuwe besmettingen.
 • Information
  04 augustus 2020 06:00

  'Terrorbuurman' slaat opnieuw toe, Kees D. zorgt dagelijks voor angst en overlast

  De 58-jarige Kees D. zorgt opnieuw voor ellende. Dat gebeurde eerst in Gameren, nu zorgt hij dagelijks voor angst en overlast in Woldendorp (provincie Groningen). Hij scheldt mensen uit, bedreigt ze met de dood en valt vrouwen en dieren lastig, meldt RTV Noord.
 • Information
  04 augustus 2020 10:11

  'EOD in Huissen doorzoekt woning van motorrijder die tankstation binnenreed'

  De woning in Huissen waar de EOD dinsdagochtend onderzoek doet, is van de motorrijder die dezelfde ochtend het tankstation langs de A325 binnenreed. Dat zegt een buurman van de motorrijder, die zwaargewond in het ziekenhuis ligt.
 • Information
  04 augustus 2020 07:21

  Motorrijder rijdt tankstation langs A325 binnen en raakt zwaargewond

  Een motorrijder is dinsdagochtend in alle vroegte een winkel bij een tankstation binnengereden. De bestuurder is daarbij ernstig gewond geraakt, meldt de politie.
 • Information
  04 augustus 2020 06:53

  Wehkamp-stakers akkoord met sociaal plan, staking na elf dagen voorbij

  Het stakende personeel van Wehkamp is maandagavond akkoord gegaan met het nieuwe sociaal plan. Dat meldt vakbond FNV. Het plan geldt onder meer voor medewerkers van het distributiecentrum in Maurik, dat dichtgaat bij een reorganisatie.
 • Information
  03 augustus 2020 16:15

  Taakstraf voor penisfoto in knuffelkonijn voor 4-jarige

  Een 51-jarige man uit Tiel is veroordeeld tot een taakstraf van 50 uur omdat hij in 2018 een foto van zijn penis aan een vierjarig meisje cadeau deed. Deze zat verstopt in een knuffelkonijn. Van zijn straf is 30 uur voorwaardelijk, ook moet de man een verplichte behandeling ondergaan.
 • Information
  03 augustus 2020 17:14

  De ooievaar vliegt uit, de livestream is gesloten

  De BuitenGewoon-ooievaar in Wamel lijkt gevlogen. Kijkers konden de vogel geboren zien worden op de YouTube-livestream van het BuitenGewoon en dag en nacht volgen. Dat gebeurde ook massaal. Maandagochtend vroeg werd hij opgehaald door een tweede ooievaar, om vervolgens samen het nest te verlaten.