Nieuws - RegioTV Tiel

Gelderland

 • Information
  22 april 2021 23:12

  Geen vuurwerk in Apeldoorn meer met oud en nieuw

  Vanaf de eerstvolgende jaarwisseling geldt een vuurwerkverbod in de gemeente Apeldoorn. De vraag is alleen: hoe gaat het gemeentebestuur dit uitvoeren? Handhaving blijkt namelijk knap lastig.
 • Information
  22 april 2021 19:36

  Timothy wordt na shovelaanval nog steeds schreeuwend wakker

  De angstige minuten van maandagavond staan voorgoed in zijn geheugen gegrift. Persfotograaf Timothy kan er inmiddels iets nuchterder over vertellen, maar nog steeds zit hij vol ongeloof over de gewelddadige aanval met een shovel waarvan hij slachtoffer werd. En dat is niet alles. De bikkelharde opmerkingen die hem online inmiddels naar het hoofd geslingerd worden, vallen hem rauw op het dak.
 • Information
  22 april 2021 20:44

  Raadslid wordt slachtoffer geweldsincident: 'Geen woorden voor'

  De vrouw die donderdagmorgen gewond is geraakt bij het geweldsincident in een woning in Hengelo, zit in de gemeenteraad van Bronckhorst voor coalitiepartij GBB. Dat werd 's avonds duidelijk aan het begin van de online raadsvergadering.
 • Information
  23 april 2021 09:00

  Bom uit Tweede Wereldoorlog wordt tot ontploffing gebracht, omwonenden moeten binnen blijven

  Inwoners van Epse die vlakbij het Hassinkbos wonen, wordt gevraagd vrijdagmiddag binnen te blijven en ramen en deuren sluiten. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD) maakt namelijk een brandbom onschadelijk, die in het bos ligt.
 • Information
  20 april 2021 21:42

  CORONA | De belangrijkste cijfers op een rij

  Het RIVM komt dagelijks met nieuwe cijfers over het coronavirus. In dit artikel de belangrijkste cijfers op een rij.
 • Information
  23 april 2021 07:37

  Grote uitslaande brand in bedrijfspand

  Er heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een grote brand gewoed in een bedrijfspand op een industrieterrein in Velddriel. Het gaat om het bedrijf Big Machinery.
 • Information
  23 april 2021 08:01

  Remko Pasveer zo goed als rond met Ajax

  Remko Pasveer speelt komend seizoen vrijwel zeker voor Ajax. De keeper, die vertrekt bij Vitesse, is bijna rond met de Amsterdamse club.
 • Information
  22 april 2021 18:39

  Flamingo's in de Achterhoek: 'Prachtig, echt ongelooflijk mooi'

  Natuurliefhebbers en fotografen trekken deze dagen maar wat graag richting recreatiegebied 't Hilgelo in Meddo, een buurtschap in de gemeente Winterswijk. Daar zijn namelijk flamingo's te zien.
 • Information
  23 april 2021 07:00

  Kroondomein opnieuw drie maanden dicht, 'persoonlijke levenssfeer' van de koning is de reden

  Landgoed Kroondomein Het Loo gaat in het najaar opnieuw drie maanden dicht, ondanks de slepende discussie over die jaarlijkse afsluiting. Volgens demissionair minister Schouten van Landbouw heeft de afsluiting van het natuurpark te maken met de bescherming van de 'persoonlijke levenssfeer' van koning Willem-Alexander. Dat antwoordt ze aan de Tweede Kamer op vragen van D66 en de Partij voor de Dieren (PvdD).
 • Information
  22 april 2021 20:40

  Slachthuis Apeldoorn onthutst door sluiting: 'We struikelen in het zicht van de finish'

  Kalfsvleesbedrijf de VanDrie Group heeft geschrokken gereageerd op de tijdelijke sluiting van kalverslachthuis ESA in Apeldoorn. De NVWA legde de werkzaamheden bij ESA donderdag per direct stil, omdat de coronamaatregelen slecht werden nageleefd. De VanDrie Group zegt er al tijdenlang lang 'alles aan te doen' om het coronavirus buiten de deur te houden.
 • Information
  21 april 2021 15:35

  LIVEBLOG CORONA | 1259 nieuwe besmettingen in onze provincie

  Dit is ons liveblog over het coronavirus. Hier melden we alle ontwikkelingen rond het virus in Gelderland, plus wat verder belangrijk is om te weten voor jou.
 • Information
  22 april 2021 20:37

  Keeper Remko Pasveer vertrekt bij Vitesse

  Vitesse raakt Remko Pasveer kwijt. De ervaren doelman kiest na dit seizoen voor een nieuwe uitdaging. Dat heeft hij de clubleiding donderdag laten weten.