RegioTV Tiel - Gelderland

Gelderland

 • Information
  27 oktober 2020 17:00

  VLOG | De vriend van Esther heeft corona, dat maakt samenleven lastig

  Iedereen wil er alles aan doen om het niet te krijgen: corona. Maar wat als jij, je partner of een ander gezinslid of huisgenoot het virus krijgt? Steeds meer mensen zitten thuis in quarantaine. Zo ook onze verslaggever Esther Hendriks.
 • Information
  27 oktober 2020 20:19

  Motoragent gewond door aanrijding met auto in Apeldoorn

  Een motoragent is dinsdagavond gewond geraakt nadat hij in Apeldoorn in botsing kwam met een personenauto. De agent is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
 • Information
  27 oktober 2020 20:38

  De Graafschap zorgt voor enorme stunt in bekertoernooi

  De Graafschap heeft voor een verrassing gezorgd. In de strijd om de nationale beker schakelde de club uit Doetinchem in Enschede FC Twente uit (1-3).
 • Information
  27 oktober 2020 22:01

  Ouder echtpaar bedreigd door afpersers

  De politie is op zoek naar twee mannen die in september probeerden een ouder echtpaar in Driel af te persen. De twee dreigen handgranaten naar binnen te gooien en eisten geld, aldus de politie dinsdagavond in Opsporing Verzocht.
 • Information
  27 oktober 2020 21:30

  Politici mogen na jaren alsnog duizenden euro's verdelen

  Voor Rhedense politici die tussen 2009 en 2014 fractievoorzitter van hun partij waren, komt er alsnog 12.117,68 euro beschikbaar als vergoeding voor hun werkzaamheden. Dat besloot de gemeenteraad dinsdagavond. Daar hadden ze destijds recht op, maar door een fout werd deze niet uitgekeerd.
 • Information
  27 oktober 2020 20:00

  'Poes Minoes dronk melk bij onze hond, ik kon mijn ogen niet geloven'

  Husky Luna en poes Minoes zijn onafscheidelijk en misschien wel meer dan dat. Baasje Suzanne Roelofs Daamen (46) uit Huissen kon haar ogen niet geloven. Zag ze nu echt haar poes melk drinken bij haar hond?
 • Information
  27 oktober 2020 19:29

  Coronamaatregelen gaan tot in december duren, zegt minister De Jonge

  De huidige coronamaatregelen duren naar verwachting nog tot in december. Dat zei minister Hugo de Jonge dinsdag in het persmoment van het kabinet. Toen de maatregelen twee weken geleden van kracht werden, was de verwachting nog dat die vier weken van kracht zouden zijn.
 • Information
  27 oktober 2020 15:30

  Verzetsvrouw Mia Lelivelt (95) overleden

  Verzetsvrouw Mia Lelivelt uit Lichtenvoorde is 15 oktober overleden. Ze is 95 jaar geworden, meldt het Nationaal Onderduikmuseum in Aalten. In de Tweede Wereldoorlog hielp Mia onderduikers, gevluchte gevangenen en neergestorte vliegeniers.
 • Information
  27 oktober 2020 20:30

  Drukte op spoedeisende hulp: 'Angst dat dit zal toenemen'

  Het is aanpoten op de spoedeisende hulp, merken ze ook in Ede bij ziekenhuis Gelderse Vallei. Volgens artsen heeft het strijdtoneel tijdens de tweede golf zich verplaatst van de Intensive Care (IC) naar de spoedzorgafdeling.
 • Information
  27 oktober 2020 19:11

  Koen had nog nooit geroeid, maar gaat nu naar de Olympische Spelen

  Het is dé studentenstad van onze provincie: Nijmegen. Als je vervolgens aan studentenverenigingen denkt, denk je al snel aan feesten en bierdrinken. Maar dat is bij studentenvereniging Phocas net iets anders. Er wordt wel gefeest, maar ook fanatiek gesport.
 • Information
  27 oktober 2020 07:35

  LIVEBLOG CORONA | Asielzoekers maken mondkapjes

  Dit is ons liveblog over het coronavirus. Hier melden we alle ontwikkelingen rond het virus, in Gelderland en wat verder belangrijk is om te weten voor jou.
 • Information
  27 oktober 2020 18:45

  KIJK TERUG | Persmoment van premier Rutte over de coronacrisis

  Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge hielden dinsdagavond een persmoment over de laatste corona-ontwikkelingen.