Programma's - RegioTV Tiel

Het Koetshuis
Politiek programma met aandacht voor actuele thema's die spelen in de regionale politiek. Elke aflevering staan er één of twee gasten centraal en wordt met een Tielse raadswatcher teruggeblikt op opvallende zaken die naar voren zijn gekomen uit commissie- en raadsvergaderingen.

Tiel aan Tafel
Programma waarin cultuur, verenigingsleven en bijzonderheden uit de regio de revue passeren. In het programma komen diverse gasten langs die allemaal op hun eigen manier wat bijzonders doen of organiseren voor de samenleving.

Regioflits
Korte nieuwsitems met het laatste nieuws uit de regio. De items zijn kort maar krachtig en worden achter elkaar uitgezonden, zoals een nieuwsoverzicht, en dagelijks bijgewerkt.

Straatbeeld
Aandacht voor met name het Tielse verleden; personen, gebouwen of andere thema's. In het programma wordt u mee de stad of regio doorgenomen om alles rond het onderwerp te weten te komen, met veel historische feiten en beeldmateriaal.

Specials
Speciale aandacht voor diverse evenementen. Denk hierbij aan Fruitcorso, Appelpop maar ook debatten rond verkiezingstijd, specials rond bijzondere inzamelingsacties zoals de Alpe d'Huzes, dodenherdenking en nog veel meer. In elke gevallen worden hierbij ook live-uitzendingen verzorgd.

Sportcafé
Sportprogramma waarbij regionale sport centraal staat. Met diverse gasten wordt terug- en vooruitgeblikt naar de prestaties en bijzonderheden rond de sportverenigingen in de regio.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46

Meer over

Deel dit artikel