Afdrukken

RegioTV Tiel

RegioTV Tiel is dé regionale TV zender voor de regio Rvierenland, met dagelijks regionieuws, sport en diverse informatieve themaprogramma’s. Voor de kijkers een dagelijkse update met vertrouwde gezichten en dé manier om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen in de streek. Vele organisaties en instanties hebben de kracht van ons medium al ontdekt. Internet, Twitter, Facebook, YouTube? Voor vele ondernemers en bedrijven is het noodzakelijk om cross-mediaal te communiceren met diverse doelgroepen. Een commercial op RegioTV Tiel is een welkome aanvulling binnen deze strategische marketingmix.

Uitzendgebied

Het uitzendgebied van RegioTV Tiel is de laatste jaren aanzienlijk uitgebreid en omvat diverse gemeenten; Buren, Westbetuwe, Neder-Betuwe, en Tiel. In het uitzendgebied wonen 151.000 mensen.

Commercials

Commercials worden uitgezonden in elke programmacarrousel. Per 24 uur komt dat neer op minimaal 12-17 uitzendingen. Weekprijzen zijn afhankelijk van de lengte van de commercial. Het weektarief voor een commercial van 20 seconden is € 221,- .

Banner op onze website

Onze populaire website is vernieuwd en zeer toegankelijk. Een prima manier om het nieuws te volgen én u als bedrijf te profileren met een opvallende banner. Een eenvoudige banner plaatsen we al voor € 75,- per week.

Contractperioden zijn gebaseerd op 13, 26 of 52 weken.

Wilt u een opvallende opmaak of beschikt u niet over een tv-commercial dan kunnen onze slimme TV makers, voor uitzending op RegioTV Tiel, een commercial voor u produceren. Gezamenlijk bespreken wij de inhoud en afhankelijk van uw invulling wordt in overleg een prijs afgesproken. Ter indicatie: een eenvoudige commercial kunnen we al vanaf 1250, - euro voor u produceren.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% B.T.W.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, schroomt u dan niet contact op te nemen, wij helpen u graag op weg! Mail naar: reclame@regiotvtiel.nl voor informatie op maat.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46

Meer over

Deel dit artikel