Sport

 • Information
  2019-04-12 11:38:25

  TEC gaat voor kampioenschap Derde Divisie

  TIEL - Zondag staat er een heuse kampioenskraker op het programma in de Derde Divisie. Met nog zes wedstrijden te gaan lijkt de strijd tussen Jong FC Volendam, UNA en TEC te gaan.Door: Mediapartner RegioTV TielDe Tielse formatie zou heel graag het verloren terrein in één jaar goed willen maken.
 • Information
  2019-04-10 18:09:59

  FC Lienden blijft toch voetballen

  LIENDEN - Het vlaggenschip van FC Lienden is ook volgend seizoen actief op de voetbalvelden. Dat meldt de club op Facebook.'Helaas zijn nog niet alle benodigde gelden binnen, maar we zijn goed op weg en verwachten dan ook dat dit goed gaat komen', zegt het bestuur.
 • Information
  2019-03-15 15:46:34

  Docenten organiseren sportdag tijdens staking: 'Ik vind het zonde de kinderen te laten gaan'

  TIEL - In Tiel-West stond de landelijke stakingsdag van het onderwijs vrijdag in het teken van sport en spel. Zo'n honderd kinderen van de Prins Mauritsschool hadden in plaats van de reguliere lessen een sportdag in de naastgelegen Betuwehal.door Menno Provoost De dag werd georganiseerd door een aantal docenten die dus niet staakten, maar er wel een bijzondere dag van wilden maken.
 • Information
  2019-03-08 19:33:09

  BMX'sters willen Zoelmond en Neede dit seizoen laten juichen

  ARNHEM - Neede en Zoelmond moeten dit seizoen kunnen juichen voor BMX'sters Monique van der Valk en Judy Baauw. De Gelderse dames lieten vandaag bij de presentatie van de BMX-ploeg weten dat zij dit seizoen hun familie en vrienden uit de dorpen trots willen maken.De Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU) presenteerde vandaag alle BMX'ers voor het komende seizoen.