Afdrukken

OMMEREN - Op 27 januari 2020 vindt de laatste Meet & Match van streekproducten voor agrarisch producenten, boeren, fruittelers en afnemer plaats. Bij de Meet & Match is ook streekmerk Betuws Best aanwezig om mee kennis te maken. De vorige Meet & Match in mei 2019 leverde meer dan 100 matches op en was daarmee voor een groot aantal deelnemers erg succesvol. Sommigen hebben hun producten inmiddels bij lokale supermakten liggen of hun producten kunnen zij inmiddels leveren bij lokale restaurants.

De inschrijving om als aanbieder of agrarisch producent op de beurs te staan is geopend. Ook afnemers wordt gevraagd zich aan te melden. Inschrijven kan tot en met 20 januari 2020 via de website van Platteland Rivierenland.

Het doel van Meet en Match Er kan is dat er zoveel mogelijk verkoopdeals gemaakt worden tussen zakelijke aanbieders en afnemers om een korte voedselketen in Rivierenland te bewerkstelligen. Oftewel, voedsel van de boer of teler met zo min mogelijk tussenstappen bij de uiteindelijke eindgebruiker brengen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46

Deel dit artikel