TIEL - Steeds meer mensen willen hun huis duurzaam maken. Zij denken er bijvoorbeeld over om hun huis te isoleren. Maar hoe is dat te betalen? Op woensdag 16 oktober is er een  informatieavond van de gemeente Tiel over subsidies en de financiering van energiebesparende maatregelen.

Met energiebesparende maatregelen is het mogelijk geld te besparen op de energierekening. Ook heeft het een positieve invloed op het milieu. Tijdens de informatieavond krijgen de aanwezigen informatie over verschillende subsidies en financieringsmogelijkheden. Ook geeft het energieloket van Het Nieuwe Wonen Rivierenland uitleg over ‘Winst uit je woning’. Dit is een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen en isolatie.

De informatieavond voor inwoners van Tiel is op woensdag 16 oktober om 19.30 uur. Vooraf aanmelden is nodig omdat de ruimte beperkt is. Aanmelden kan vóór 11 oktober een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46

Deel dit artikel