TIEL - Op woensdag 25 september is Global Goals het onderwerp van de beeldvormende avond van de Tielse gemeenteraad. Global Goals zijn 17 ontwikkelingsdoelen om de wereld en het leven voor iedereen toekomstbestendig en duurzaam te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het terugdringen van ongelijkheid en armoede. En ook aan het tegenhouden van klimaatverandering en stimuleren van duurzame productie en consumptie. Hoe kan Tiel op gemeentelijk niveau een bijdrage leveren aan deze doelen? Dat is de centrale vraag op deze beeldvormende avond.

Belangstellenden zijn van harte welkom in de raadzaal van Tiel vanaf half acht. Op het programma staan een aantal sprekers waaronder Eline Vermeer. Zij is verbonden aan de vereniging van Nederlandse Gemeenten. Zij vertelt meer over Global Goals en hoe andere gemeenten in Nederland daar invulling aan geven.

Daarnaast geven ambtenaren van de gemeente Tiel uitleg wat er in Tiel gebeurt ten aanzien van Global Goals en hoe dat terug te vinden is in het beleid van Tiel. Er is ook een foto-expositie waarbij het publiek wordt uitgenodigd om aan de hand van stellingen mee te denken over hoe het Tielse beleid verder vorm gegeven kan worden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46