TIEL - TEC heeft een akkoord bereikt met Luis Pedro voor het komende seizoen. De aanvaller heeft een indrukwekkende lijst van clubs waarvoor hij ooit uitkwam. De in Angola geboren aanvaller kwam op jonge leeftijd naar Nederland om in de jeugd van Feyenoord te spelen en waar hij ook door drong tot de hoofdmacht van de Rotterdamse club.

Naast Feyenoord speelde Luis voor Excelsior, Go Ahead Eagles, Heracles, MVV, FC Volendam en een reeks buitenlandse clubs. De 29-jarige aanvaller tekende een contract voor een jaar bij de Tielse Eendrachts Combinatie. Met deze aanwinst heeft TEC de selectie voor het komende seizoen rond.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen oefent TEC nog een aantal keer; zaterdag 10 augustus wordt er vanaf 14:00 uur gevoetbald tegen SDC uit Putten. De toegang is gratis. Na deze oefenpot resteren nog twee oefenwedstrijden voordat het nieuwe seizoen in de 2e divisie begint tegen Kozakken Boys in Werkendam. Op woensdag 14 augustus wordt er gespeeld tegen Sparta Nijkerk (20:00 uur) en vrijdag 16 augustus tegen Vitesse JO19  (19:30 uur). 

De speler tekende voor een jaar bij de Tielse Eendrachts Combinatie. Met deze aanwinst heeft TEC de selectie voor het komende seizoen rond.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46