Dave Verbeek op campagne Foto: RegioTV Tiel

Dave Verbeek op campagne Foto: RegioTV Tiel

TIEL - Dave Verbeek is de wethouderskandidaat namens de Tielse PvdA. Dat maakte fractievoorzitter Kamiel Gulikers bekend in het Programma Tiel aan Tafel. De PvdA-lijst kent veel bekende namen. Zo is de complete top vier hetzelfde als vier jaar geleden.

Gulikers is de lijstaanvoerder met Verbeek als running-mate op 2. Layla Mulay en Abdel Saddiki maken de top vier compleet.

Ben Brink, de huidige wethouder namens de PvdA in het huidige college, heeft aangegeven te willen stoppen. "Het is welletjes geweest. Ik doe dit werk met veel plezier, maar het is de hoogste tijd om het stokje over te gaan geven aan de jongere garde. Met Dave hebben wij een meer dan capabele kandidaat in huis en daar ben ik trots op".

Verbeek is geen onbekende in de Tielse politiek. Al eerder zat hij in de gemeenteraad en hij heeft zodoende al heel wat ervaring opgedaan. Afgestudeerd in Bestuurskunde, Communicatie en een propedeuse in Management Economie en Recht geeft hem ook de nodige bagage. "Ik wil me blijven inzetten voor een sterk beleid tegen armoede en een nog socialer en eerlijker Tiel. We zijn goed op weg, maar het werk is nooit af", zo liet Verbeek weten.

Kijk hier naar de aflevering van Tiel aan Tafel:

Deel dit artikel