Vrouw gewond bij massale vechtpartij, slachtoffer vermoedelijk gestoken - RegioTV Tiel

Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Politie bij het Gelre ziekenhuis. Foto: Luciano de Graaf
Na de vechtpartij kwam de politie ter plaatse om sporen veilig te stellen. Foto: Luciano de Graaf

Na de vechtpartij kwam de politie ter plaatse om sporen veilig te stellen. Foto: Luciano de Graaf

APELDOORN - Bij een massale vechtpartij in de Schimmelpenninckstraat in Apeldoorn is vrijdagavond een vrouw gewond geraakt. Vermoedelijk is het slachtoffer met iets gestoken. Ook zou er een zwarte Golf op de groep zijn in gereden.

Getuigen vertelden dat zo'n 20 personen rond 22.45 uur ruzie kregen voor een café en daarna met elkaar op de vuist gingen. Toen de politie met meerdere eenheden ter plaatse kwam, was de groep al vertrokken.

Bekijk de beelden van het politieonderzoek:

Melding uit het ziekenhuis

Terwijl agenten in de omgeving aan het zoeken waren, kreeg de politie een melding vanuit het Gelre ziekenhuis dat er een persoon was binnengebracht met vermoedelijk snij/steekwonden. De politie spoedde zich daarop naar de spoedeisende hulp. Niet veel later werden automobilisten op wegen bij het ziekenhuis gecontroleerd.

Afbeelding
Politie bij het Gelre ziekenhuis. Foto: Luciano de Graaf

De officier van dienst van de politie bevestigde later tegenover een correspondent van Omroep Gelderland dat er een vechtpartij was geweest en dat een slachtoffer zich had gemeld in het ziekenhuis. Over de ernst van de verwondingen kon hij niets zeggen.

Kogelwerende vesten

Volgens een van de getuigen zou er vanaf een terras iets zijn gepakt en daarmee zijn geslagen/gestoken. Vermoedelijk ging het om een glas gezien de scherven op straat.

De politie sloot de Schimmelpenninckstraat grotendeels af. Meerdere personen werden gecontroleerd en ook werden er sporen veiliggesteld. Agenten droegen uit voorzorg kogelwerende vesten. De afzetting werd na ongeveer een uur opgeheven. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Deel dit artikel