Welkom op de nieuwe app en site van Omroep Gelderland: dit is er veranderd - RegioTV Tiel

Achter de schermen waren we er al enige tijd mee bezig en vandaag is het dan zover: de lancering van de nieuwe Omroep Gelderland app en website. Met een compleet vernieuwd en fris uiterlijk houden we jou nog beter op de hoogte van het nieuws van dichtbij.

Naast alle vertrouwde functies van onze website en app zijn er natuurlijk ook nieuwe functies toegevoegd. Zo kun je voortaan kiezen uit acht verschillende regio’s voor het nieuws uit jouw eigen omgeving: Arnhem en omstreken, Rijk van Nijmegen, Achterhoek, Gelderse Vallei, Rivierengebied, Stedendriehoek, Noord-Veluwe en Liemers. Dankzij onze lokale partners is het nieuws bij jou uit de buurt altijd dichtbij.

Nieuws gericht op jouw interesses

Op de homepage van de Omroep Gelderland app en Gld.nl is ruimte gemaakt om extra aandacht te geven aan thema’s die alle Gelderlanders aan het hart gaan. De app is daarnaast verder gepersonaliseerd waardoor het weergegeven nieuws nog beter aansluit bij jouw interesses. Tot slot hebben we ook Uitzending Gemist vernieuwd, zodat je jouw favoriete tv- en radioprogramma’s nog gemakkelijker terugkijkt of luistert.

Download de app

Benieuwd naar de nieuwe app van Omroep Gelderland? Download of update hem dan in jouw app-store:

- Google Play Store

- App Store

Help mee om onze app en website te verbeteren

Heb je vragen over onze nieuwe website en app? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Vind je hier geen antwoord op jouw vraag? Mail dan naar laathetonsweten@gld.nl. Ook feedback is van harte welkom. Dus heb je ideeën over wat er beter kan of mis je iets? We horen het graag zodat we de app en site verder kunnen verbeteren.

Deel dit artikel