RegioTV Tiel - Nieuws

Foto: Roland Heitink/Persbureau Heitink.

Foto: Roland Heitink/Persbureau Heitink.

ELST - De motorrijder uit Huissen die dinsdagochtend een tankstation aan de A325 bij Elst binnenreed, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Dat zegt de politie woensdag.

De man reed rond 05.00 uur 's ochtends door de rolluiken van een gesloten Shell-tankstation en kwam tussen de schappen terecht. Hij raakte ernstig gewond. De man werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed hij dinsdagavond aan zijn verwondingen.

De man was ook de bewoner van de woning in de Nijverheidstraat in Huissen waar dinsdagochtend brand woedde.In dat huis werden diverse ontstekingsmechanismen gevonden. De situatie was zo gevaarlijk in dat huis dat de Explosieven Opruimingsdienst Defensie werd ingeschakeld. Die was uren bezig om de woning weer veilig te krijgen.

Geen strafrechtelijk onderzoek meer

Door het overlijden van de man wordt het strafrechtelijk onderzoek naar wat er dinsdag allemaal gebeurd is, gestaakt. Dat bevestigt een politiewoordvoerster. De politie gaat wel verder met het onderzoek naar de achtergronden van de brand en het ongeluk, maar heeft geen verdachte meer op het oog. Mocht blijken dat de ontstekingsmechanismen in het huis door een ander dan de bewoner waren aangebracht dan verandert dat de zaak weer, aldus de woordvoerster.

Zie ook: 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46

Deel dit artikel