dinsdag, oktober 3, 2023

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8-ct0od6VmnXUiK9LyCQsP3A5CaN-UBLLQiWx0LrCm7W08w/viewform

HomeWeerberichtenVandaag zonnig en droog, morgen bewolkt en regenachtig

Vandaag zonnig en droog, morgen bewolkt en regenachtigVerwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen

Vanochtend is het zonnig en droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidoostelijke richtingen.
Vanmiddag is het zonnig met plaatselijk wat wolken. Het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordelijk kustgebied tot 13°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind.
Vanavond is het eerst zonnig. Het blijft droog. Er is weinig wind.

Komende nacht is het overal droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van iets onder het vriespunt in het oosten tot 5°C in Zeeland. Aan zee staat een matige zuidelijke wind, landinwaarts is er weinig wind.

Morgenochtend raakt het van het westen uit overal bewolkt en gaat het in het westen en zuiden op steeds meer plaatsen regenen. In de rest van het land is het nog droog met in het noordoosten en oosten eerst nog wat zon. De zuidelijke wind is matig.
Morgenmiddag wordt het overal bewolkt en de regen breidt zich uit over het hele land. De middagtemperatuur ligt op de meeste plaatsen rond 7°C, langs de oostgrens wordt het nog 10°C. De zuidelijke wind is overwegend matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenavond is het bewolkt en regenachtig, later wordt het in het westen geleidelijk droog. De wind draait van zuid naar west tot noordwest en wordt overal matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 05/04/2023 09.55 uur LT

   Lees verder

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments