zondag, mei 28, 2023
HomeRegionieuws TV RivierenlandRegionieuws TV Rivierenland - Treecenter in Opheusden ontvangt delegatie uit Zuid-Korea

Regionieuws TV Rivierenland – Treecenter in Opheusden ontvangt delegatie uit Zuid-Korea

De boomkwekerijen die samenwerken in het Tree Centre Opheusden hebben een delegatie uit Zuid-Korea op bezoek gehad. In het Tree Center werken meer dan 130 boomkwekerijen uit de streek samen. Een delegatie van studenten en professoren van de landbouwuniversiteit uit Zuid Korea bezocht het Laanboomcentrum in Opheusden. Voorzitter Goos Cardol heeft in het Laanboomhuis een presentatie gegeven. Daarna hebben ze een bezoek gebracht aan een boomkwekerij. Zuid Korea kondigde onlangs aan de komende drie decennia 3 miljard bomen te willen planten. Daarvoor wil de regering ruim 44 miljoen euro investeren. Het planten van de bomen maakt onderdeel uit van het plan om in 2050 klimaatneutraal te zijn.

Bekijk op youtube

#Regionieuws #Rivierenland #Treecenter #Opheusden #ontvangt #delegatie #uit #ZuidKorea

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments