zondag, mei 28, 2023
HomeRegionieuws TV RivierenlandRegionieuws TV Rivierenland - Sport geeft jongeren in Tiel perspectief en maakt...

Regionieuws TV Rivierenland – Sport geeft jongeren in Tiel perspectief en maakt weerbaar

Onder de naam Life Goals Youth werken gemeente en Stichting Life Goals samen om sociaal kwetsbare jongeren door middel van sport perspectief te geven en hen weerbaar te maken tegen de uitdagingen in onze samenleving. Iedere zondagmiddag kunnen jongeren voetballen in sporthal De Betuwe in Tiel. Life Goals Youth is onderdeel van het project Aanstormend Talent, waarmee de gemeente inzet op de weerbaarheid van jeugd tegen criminaliteit. Aan het project werkt ook het jongerenwerk van Mozaïek Welzijn mee. De sportactiviteiten worden begeleid door een sportcoach. Life Goals Youth duurt in eerste instantie tot en met de zomer van 2024. De samenwerkende organisaties hebben de intentie uitgesproken om het project ook na die tijd voort te zetten.

Bekijk op youtube

#Regionieuws #Rivierenland #Sport #geeft #jongeren #Tiel #perspectief #maakt #weerbaar

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments