zondag, mei 28, 2023
HomeRegio TV aan Tafel GelderlandRegionieuws TV Rivierenland- Distelvlinder kampioen bij 15eBurgerweeshuis Schoolschaaktoernooi Tiel

Regionieuws TV Rivierenland- Distelvlinder kampioen bij 15eBurgerweeshuis Schoolschaaktoernooi Tiel

Culemborgse Distelvlinder kampioen bij 15eBurgerweeshuis Schoolschaaktoernooi Tiel e.o.
Het Burgerweeshuis Schoolschaak Toernooi 2023 in Basisschool Floriant in Tiel is gewonnen door de Culemborgse Distelvlinder. Het is alweer de 15e keer dat dit toernooi wordt georganiseerd, nadat in het in de Coronajaren 2021 en 2022 geen doorgang kon vinden. Er hadden zich een record aantal scholenteams aangemeld. Er waren meer dan 110 scholieren uit Tiel en omgeving. Als speciale gast was Arthur Maters aanwezig. Hij was ooit zelf deelnemer aan het Burgerweeshuis Schoolschaak Toernooi en is later twee maal Nederlands Kampioen Jeugdschaken geworden.

Bekijk meer

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments