donderdag, november 30, 2023

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8-ct0od6VmnXUiK9LyCQsP3A5CaN-UBLLQiWx0LrCm7W08w/viewform

HomeRegionieuws TV RivierenlandRegionieuws TV Rivierenland - Meedenken over de toekomst van Tiel in de...

Regionieuws TV Rivierenland – Meedenken over de toekomst van Tiel in de Maand van de Toekomst!

Januari 2023 is de Maand van de Toekomst. Dan gaan medewerkers van de gemeente Tiel op verschillende plekken in gesprek met inwoners,over wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van de gemeente. Daarnaast kan iedereen reageren in de online Wijkprikker van Tiel. Die informatie wordt gebruikt voor het samenstellen van de omgevingsvisie van de gemeente. Daar gaat het om wat voor gemeente Tiel wil zijn in 2040 en wat er moet gebeuren om dat te bereiken. De omgevingsvisie gaat onder andere over wonen, werken, duurzame energie, veiligheid en gezondheid. Tot en met dinsdag 31 januari kan iedereen meedoen. In diverse wijken worden inwoners actief benaderd door aan te sluiten bij bijeenkomsten of worden op straat een aantal vragen gesteld.

Bekijk op youtube

#Regionieuws #Rivierenland #Meedenken #toekomst #van #Tiel #Maand #van #Toekomst

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments