dinsdag, oktober 3, 2023

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8-ct0od6VmnXUiK9LyCQsP3A5CaN-UBLLQiWx0LrCm7W08w/viewform

HomeRegionieuws TV RivierenlandRegionieuws TV Rivierenland - Burgemeester trots op inwoners van Tiel

Regionieuws TV Rivierenland – Burgemeester trots op inwoners van Tiel

Burgemeester Beenakker van Tiel heeft in de nieuwjaarstoespraak zijn trots uitgesproken over de veerkracht van de inwoners van Tiel. Na de Corona pandemie hebben de ondernemers, de verenigingen en inwoners de draad weer opgepakt. Er gebeurt volgens hem zichtbaar veel in de stad met Tielse activiteiten en evenementen zoals het Fruitcorso en Appelpop. Bewondering had Beenakker ook voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen en dan vooral voor de inzet van vrijwilligers. Ook blikte de burgemeester vooruit in dit jaar: “Hoe dan ook, er staat ons dit jaar ook veel moois te wachten. We starten met de herinrichting van de binnenstad. Ook gaan we het Veilingterrein ontwikkelen waar we nieuwe woningen op kunnen bouwen, want daar ik natuurlijk veel behoefte aan, ook in onze stad. En we investeren in het talent van onze jeugd in het Talent House, in het voormalige ABN AMRO-gebouw.”

Bekijk op youtube

#Regionieuws #Rivierenland #Burgemeester #trots #inwoners #van #Tiel

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments