zondag, mei 28, 2023
Home112RegioRegionieuws TV Rivierenland - Gekantelde tankwagen met diervoeding geborgen

Regionieuws TV Rivierenland – Gekantelde tankwagen met diervoeding geborgen

De tankauto met diervoeding die bij Middenweg in Altforst is gekanteld, is geborgen. De tankwagen met 40 ton lading is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en in een sloot terechtgekomen. De bestuurder raakte lichtgewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagen werd leeggepompt en uit de sloot gehaald. De bergingswerkzaamheden duurde enkele uren. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend en de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het incident.

Bekijk op youtube

#Regionieuws #Rivierenland #Gekantelde #tankwagen #met #diervoeding #geborgen

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments