dinsdag, oktober 3, 2023

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8-ct0od6VmnXUiK9LyCQsP3A5CaN-UBLLQiWx0LrCm7W08w/viewform

HomeRegionieuws TV RivierenlandRegionieuws TV Rivierenland - Hoeveelheid water in het rivierengebied voor nu redelijk...

Regionieuws TV Rivierenland – Hoeveelheid water in het rivierengebied voor nu redelijk stabiel

De hoeveelheid water in het rivierengebied is enigszins stabiel. Zondag was het droog en kon er volop water uit het rivierengebied afgevoerd worden. Er blijft volop gepompt worden zodat er zo min mogelijk wateroverlast ontstaat. De verwachting van het waterschap is dat de waterstand niet meer zo hoog zal worden dat het ernstige problemen oplevert. Ook het water op de Linge is iets gezakt. Volgens Rivierenland blijft het balanceren met de waterpeilen. Ook wordt het water volop gevoerd. Na de redelijk droge zondag, gaat het de komende week weer regenen. Ook deze regen moet zo goed mogelijk verdeeld worden en afgevoerd. De komende dagen zal daarom nog volop gepompt worden. Daarnaast wordt waargenomen dat het water op de grote rivieren Rijn, Waal en Maas gaat stijgen. Uiterwaarden van deze rivieren zullen volstromen. De verwachting is dat het water op sommige plekken tegen de dijken aan zal staan.

Bekijk op youtube

#Regionieuws #Rivierenland #Hoeveelheid #water #het #rivierengebied #voor #redelijk #stabiel

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments