zondag, mei 28, 2023
Home112RegioRegionieuws TV Rivierenland - Inbrekers gepakt door App-groep Neder-Betuwe

Regionieuws TV Rivierenland – Inbrekers gepakt door App-groep Neder-Betuwe

Leden van de app-groep Neder-Betuwe hebben inbrekers aangehouden bij een appartementencomplex in Kesteren. De app-groep kreeg een telefonische melding van een oplettende buurtbewoner dat er ingebroken zou worden. Een aantal leden is naar de plek van melding gegaan en de politie werd ingeschakeld. Ze hebben de wijk afgesloten waarna meerdere personen werden vastgehouden. Die hadden ook het inbrekersgereedschap bij zich. Ook was er veel braakschade. De verdachte personen zijn overgedragen aan de politie.

Bekijk op youtube

#Regionieuws #Rivierenland #Inbrekers #gepakt #door #Appgroep #NederBetuwe

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments