dinsdag, oktober 3, 2023

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8-ct0od6VmnXUiK9LyCQsP3A5CaN-UBLLQiWx0LrCm7W08w/viewform

HomeRegionieuws TV RivierenlandRegionieuws TV Rivierenland - Energietoeslag Tiel wordt verhoogd

Regionieuws TV Rivierenland – Energietoeslag Tiel wordt verhoogd

Burgemeester en wethouders van Tiel hebben kennisgenomen van de decembercirculaire van het Rijk. Hierin staan de financiële gevolgen voor de algemene uitkering die onze gemeente ontvangt. Het Rijk heeft onder andere extra geld beschikbaar gesteld voor energietoeslag, bijzondere bijstand en prijscompensatie. De energietoeslag van 1300 euro die in 2022 is uitgekeerd, wordt daarom verhoogd met 500 euro. Dit is voor huishoudens met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm. Om dit mogelijk te maken, heeft het college de beleidsregels ‘Eenmalige verhoogde Energietoeslag Tiel 2022’ vastgesteld. De raad ontvangt nog nadere informatie.

Bekijk op youtube

#Regionieuws #Rivierenland #Energietoeslag #Tiel #wordt #verhoogd

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments