zondag, mei 28, 2023
HomeOndernemenRegionieuws TV Rivierenland -Grondstoffenbedrijf Dodewaard innamestation gerecyclede grondstoffen

Regionieuws TV Rivierenland -Grondstoffenbedrijf Dodewaard innamestation gerecyclede grondstoffen

De Beijer Groep BV wordt ook een innamestation voor gerecyclede grondstoffen. Eerder dit jaar is een nieuwe operationeel manager aangesteld die veel kennis en ervaring heeft in de recyclingwereld. Het bedrijf,
gevestigd in Dodewaard, levert al meer dan zestig jaar een breed assortiment grondstoffen voor onder meer de weg- en waterbouw, recreatiemarkt en de grof keramische industrie. Ze werken daarbij nauw samen met de andere dochterondernemingen binnen het bedrijf. Met de inname en recycling wordt het assortiment vanuit Dodewaard verder uitgebreid.

Bekijk op youtube

#Regionieuws #Rivierenland #Grondstoffenbedrijf #Dodewaard #innamestation #gerecyclede #grondstoffen

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments