zondag, mei 28, 2023
HomeRegionieuws TV RivierenlandRegionieuws TV Rivierenland - Aanleg klein kunstgrasveld bij Voetbalvereniging Kesteren bijna...

Regionieuws TV Rivierenland – Aanleg klein kunstgrasveld bij Voetbalvereniging Kesteren bijna klaar

Het nieuwe kleine kunstgrasveld bij voetbalvereniging Kesteren wordt naar verwachting over twee weken opgeleverd. Dit meldt de vereniging op haar website. De afgelopen tijd is het veld uitgegraven en is een nieuwe bodem gelegd. Ook het pad om het veld is klaar. Met de aanleg van het kunstgras wordt deze week begonnen. Daarna komt er nieuw hekwerk om het veld en wordt de belichting aangepast. Na oplevering wordt het hoofdveld aangepakt. Het kunstgras dat daar ligt moet worden vervangen. De planning daarvoor is dat dit in de winterstop gaat plaatsvinden.

Bekijk op youtube

#Regionieuws #Rivierenland #Aanleg #klein #kunstgrasveld #bij #Voetbalvereniging #Kesteren #bijna #klaar

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments