zondag, mei 28, 2023
HomeOndernemenRegionieuws TV Rivierenland - Rivierenland op zevende plek van logistieke hotspots...

Regionieuws TV Rivierenland – Rivierenland op zevende plek van logistieke hotspots in Nederland

Rivierenland staat op de zevende plek van Logistiek Hotspots van Nederland. De score van Rivierenland is goed. De gemeenten van Rivierenland werken samen in het netwerk. Tot voor kort streefde Rivierenland naar een positie in de top-3 van logistieke hotspots in Nederland. De acht gemeenten van de regio hebben die koers eerder dit jaar aangepast op grond van een nieuw regionaal economisch ambitiedocument. Daarin staat de balans tussen ruimte, werkgelegenheid en leefbaarheid centraal. Logistiek is in Rivierenland een vitale en toekomstbestendige sector, aldus het samenwerkingsverband. De andere Gelderse hotspots Arnhem-Nijmegen en Liemers-Achterhoek eindigden dit jaar op de 5e en 14e plek. De Midden-Brabantse regio Tilburg-Waalwijk staat op nummer 1.

Bekijk op youtube

#Regionieuws #Rivierenland #Rivierenland #zevende #plek #van #logistieke #hotspots #Nederland

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments