zondag, mei 28, 2023
HomeRegioflitsRegioflits - Woonunits op voormalig terrein Duijts

Regioflits – Woonunits op voormalig terrein Duijts


Ontwikkelingen op de Bulkweg 8 op industrieterrein Latenstein in Tiel, beter bekend als het voormalige terrein van de firma Duijts, heeft de gemoederen flink doen laten oplopen. Dit komt omdat het terrein is aangewezen als mogelijke locatie voor de huisvesting van arbeidsmigranten. De gemeente worstelt al jaren met verschillende locaties om het arbeidsmigranten vraagstuk op te lossen in Tiel. Kafra B.V. , een bedrijf gelieerd aan Otto Workforce, Heeft het terrein onlangs gekocht om de mogelijkheden te onderzoeken voor de huisvesting van arbeidsmigranten dan wel
het plaatsen van bedrijfshallen op het terrein.

In een nieuwsbrief die het bedrijf heeft laten verspreiden bij direct omwonenden wordt duidelijk dat het bedrijf de geplaatste mobile homes op het terrein daar neergezet heeft voor tijdelijke opslag en dat deze niet bewoond zullen worden. Kafra is betrokken bij de opvang van Oekraïense vluchtelingen elders in Nederland. De centrale ligging van Tiel in het land maakt dat het terrein geschikt is voor tijdelijke opslag en dat men de units snel op de plaats van bestemming kan vervoeren mocht dit nodig zijn.

source

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments