zondag, mei 28, 2023
HomeRegioflitsRegioflits - Nieuwe sociale bestemming voor voormalige school

Regioflits – Nieuwe sociale bestemming voor voormalige school


De stichting Sociaal Plein in Tiel heeft na hun eerste aankoop, de voormalige kerk aan de Dr. Schaepmanstraat, een 2e gebouw bemachtigd. Met de aanschaf van het gebouw is een bedrag gemoeid van 1,3 mljn euro.

Klesteo, de kleding en speelgoedbank in Tiel en de voedselbank hadden al jaren een huisvestingsprobleem in die zin dat zij in panden waren gevestigd waar ze niet de zekerheid hadden om lang in te kunnen blijven. Dat is nu met de komst van Sociaal Plein 2 veranderd. Er zullen ook nog andere sociale stichtingen aansluiten.Om de maandelijkse kosten laag te houden voor de huurders wordt er flink geïnvesteerd in duurzame oplossingen.

source

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments