zondag, mei 28, 2023
HomeCultuurRegioflits - TielTipTop krijgt geld van Oranjefonds

Regioflits – TielTipTop krijgt geld van Oranjefonds


TielTipTop, een organisatie die werkt aan een schoner Tiel, timmert flink aan de weg. Allerlei organisaties, waaronder de gemeente Tiel, steunen TielTipTop. Aan dat lijstje kan nu ook het Oranjefonds worden toegevoegd. Zij steunen de organisatie met geld en expertise om de organisatie verder te professionaliseren. e vrijwilligers.

1 van de activiteiten van TielTipTop is de Social Club; gezamenlijk, voor iedereen die maar wil, wordt er maandelijks zwerfafval opgehaald in een wijk of gedeelte daarvan in Tiel. Aanmelden is niet nodig. De eerstvolgende bijeenkomst is op zaterdag 2 juli in Tiel-Oost.

source

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments