dinsdag, oktober 3, 2023

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8-ct0od6VmnXUiK9LyCQsP3A5CaN-UBLLQiWx0LrCm7W08w/viewform

HomeUncategorizedBeter leren schaken” in regio Tiel van start voor kinderen/jeugd

Beter leren schaken” in regio Tiel van start voor kinderen/jeugd

Beter leren schaken” in regio Tiel van start voor kinderen/jeugd

De schaakvereniging Rivierenland organiseert vanaf donderdag 13 april regionale schaaktraining voor kinderen/jeugd van 8 t/m 17 jaar. Wil je ook beter leren schaken, meer tips, tricks, training ontvangen deskundige docenten van de schaakvereniging en spannende partijen schaken? Kom dan naar de regionale jeugdschaakmiddagen op donderdagen van 16:30 – 18:00u in Basisschool Floriant, Burgemeester Schullstraat 2, Tiel. De schaakmiddagen beginnen op 13 en 20 april en daarna 11 en 25 mei, de laatste middag is op 8 juni. Na de zomervakantie gaan we door: elke 2e en 4e donderdag van de maand. We beginnen op 13 april met een schaaksimultaan, waarin één ervaren clubspeler op meerdere borden tegen deelnemende jeugd schaakt. In de daaropvolgende middagen wordt schaaktraining gegeven met een werkboek en partijtjes geschaakt. Schaken is goed voor jong en oud. Het heeft veel positieve effecten op de ontwikkeling. Het is super goed voor het brein, maken van plannen, verbetering van concentratie, versterkt de denkkracht, goed voor het zelfvertrouwen. De kosten voor deelname zijn € 10,00 voor 5 middagen, werkboek inbegrepen. Vooraf aanmelden mag, maar is niet verplicht. Kom! Voor meer informatie en aanmelden: voorzitter@svrivierenland.nl

RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img

Most Popular

Recent Comments