Afdrukken
Ankeiler: Wie zijn wekelijkse columns in weekblad De Zakengids en De Stad Tiel nog eens terug wil lezen, kan dat nu doen.

TIEL - Wie zijn wekelijkse columns in weekblad De Zakengids en De Stad Tiel nog eens terug wil lezen, kan dat nu doen. Onlangs verscheen er een boek met de leukste columns die Jan in de afgelopen jaren schreef. Dat waren er tot nu toe bijna 400. Het Oud Burger Mannen- en Vrouwenhuis zorgde met een financiële injectie ervoor dat de bundel kon worden uitgegeven. Er zijn 1500 exemplaren gedrukt, waarvan een flink deel als is vergeven. Veel inwoners van Tiel die wonen in een verzorgings- of verpleeghuis kregen het boekje gratis.

Beijer is geen onbekende in Tiel. De geboren Veenendaler was jarenlang verbonden als journalist aan de Tielse Courant. Ook was hij jarenlang als voorlichter verbonden aan de gemeente Tiel en was hij lid van de gemeenteraad namens de PvdA. De stukjes van Beijer lezen vlot weg en vaak met een knipoog geschreven. Toch schroomt Bijer niet om gevoelige onderwerpen aan te snijden en mensen op de korel te nemen die in zijn ogen verkeerde beslissingen hebben genomen. Het boek "Spot op de Betuwe" is te koop bij boekhandel Arendsen voor nog geen tien gulden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46

Deel dit artikel