Politiehond Sabor vindt drie inbrekers in caravan - RegioTV Tiel
Ankeiler: Woensdagnacht werd er ingebroken op een bedrijventerrein in Beesd en dankzij de sterke neus van politiehond Sabor wist de politie vervolgens de inbrekers aan te houden.

BEESD - Woensdagnacht werd er ingebroken op een bedrijventerrein in Beesd en dankzij de sterke neus van politiehond Sabor wist de politie vervolgens de inbrekers aan te houden.

Bij de politie kwam er een melding binnen dat er meerdere personen met bivakmutsen op een bedrijventerrein waren gezien. Toen de politie ter plaatse kwam, werd al snel duidelijk dat het om een inbraak ging. De hulp van politiehond Sabor en zijn begeleider werden ingeroepen. Na lang zoeken met ondersteuning van de luchtvaartpolitie leek het erop dat de verdachten niet meer in de omgeving waren.

Verstopt in een caravan

Na enige tijd vond Sabor toch een spoor van de inbrekers, die leidde naar een groot terrein met caravans. Bij één van de caravans op het terrein begon Sabor hard te blaffen, waarna de politie de drie inbrekers aantrof in de caravan. De inbrekers dachten een goede verstopplek gevonden te hebben, maar dankzij de inzet van de politiehond konden ze niet ontsnappen en werden ze diezelfde nacht nog staande gehouden.

Deel dit artikel