Sterre Koning zong in De Week van Gelderland haar nieuwe single. Foto: Jasper Suyk

Sterre Koning zong in De Week van Gelderland haar nieuwe single. Foto: Jasper Suyk

ZUTPHEN - Het gaat goed met Sterre Koning uit Zutphen. De 18-jarige zangeres heeft al een hele carrière achter de rug. Ze deed mee aan de Voice Kids, Kinderen voor Kinderen, de Passion, speelde in een speelfilm en is ook nog youtuber en actrice. Nu wil zich ze meer toeleggen op eigen muziek. "En het liefst op tournee met een band in het land."

''Sinds ik van school af ben, wist ik dat ik hier mee door wil gaan. Vooral met zingen,'' zei Koning vrijdag in De Week van Gelderland.

Sterre Koning zong vrijdag haar nieuwe single:

Koning richt zich op Nederlandstalig pop met een vleugje country. Haar nieuwe single 'Is het beter zo?' schreef ze samen met producer Gordon Groothedde en zangeres Jacqueline Govaert. "We zijn samen de studio in gegaan. De samenwerking ging goed. We gingen met zijn drieën brainstormen en begonnen met de melodie. Gordon speelt gitaar, ik ook. Hij kwam met een hele leuke melodie en samen met Jacqueline heb ik de tekst geschreven."

"Het lied gaat over de tweestrijd die je kan hebben na een break-up, als vrienden of geliefden. Ik ben nog jong, ik heb geen heftige break-up beleefd, maar de tekst begrijp ik wel. Je hebt ook break-ups op andere manieren. Is het beter zo? Heb ik de juiste keuze gemaakt? Dat kan ook gelden voor vriendschappen."

Deel dit artikel