RegioTV Tiel - Nieuws

TIEL - De bekerwedstrijd tussen TEC uit Tiel en FC Groningen is uitgesteld tot begin december. Nadat er eerst nog onduidelijkheid was wanneer het duel in het KNVB-Bekertoernooi überhaupt gespeeld kon worden, is inmiddels duidelijk dat het begin december zover zal zijn.

Voor het amateurvoetbal is het duidelijk; er wordt de komende tijd niet gespeeld. De wedstrijden van de profclubs gaan echter door. TEC-voorzitter Johan Verweij verwachtte eind deze week duidelijkheid over de bekerwedstrijd, maar heeft dat dus al eerder gekregen.

"Als het aan ons ligt, wordt de wedstrijd uitgesteld", zei hij daarover. "De gezondheid van onze spelers en staf staat voorop. Daarnaast is het sportief natuurlijk een drama als Arjen Robben met FC Groningen naar Tiel komt, maar niemand daar getuige van zijn. Financieel is het ook een strop. We krijgen zo'n 10.000 euro bijgeschreven op onze rekening door de KNVB, maar daarnaast verdienen we niets", zo laat hij verder weten.

Spelers optrainen

Op dit moment zijn de spelers die positief waren getest op corona weer uit quarantaine, maar ze zijn verre van fit. Trainer Hans van der Haar gaat in groepen van vier spelers de komende tijd trainen om te kijken hoe fit de selectie is.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46

Deel dit artikel