Ankeiler: Ook de VVD in Tiel heeft haar kandidaten bekend gemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Wim van Baal voert de lijst aan met Wim Wildschut op de 2e plaats.

- Ook de VVD in Tiel heeft haar kandidaten bekend gemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Wim van Baal voert de lijst aan met Wim Wildschut op de 2e plaats. Amy van der Lee, Sander Swuste, en Henk van Dee zijn andere namen die prominent op de lijst voorkomen.

Van Baal wil met dit team nieuw elan brengen in de raad. "De VVD staat voor Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, en daar willen we in Tiel nadrukkelijk invulling aan geven met een grotendeels nieuw team."

De VVD in Tiel houdt op regelmatige basis online facebook-sessies om zodoende in gesprek te gaan met de kiezers. "Zo blijven we in deze coronatijd toch in contact met mensen en kunnen we onze boodschap verkondigen. Een schone, veilige en een mooie stad met voorzieningen die betaalbaar zijn voor iedereen", zo zei Van Baal in een commentaar.

Een wethouderskandidaat heeft de VVD in Tiel nog niet. "Mochten wij in de positie komen om een wethouder te leveren, dan zullen wij naar een kandidaat zoeken die wij geschikt achten".

De naam van Remco Dijkstra, voormalig 2e kamerlid, gonst daarbij nadrukkelijk rond.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46

Deel dit artikel