Afdrukken
Bevat Audio: Audio
Ankeiler: Simone de Boer, een van de sterkhouders van de PvdB, ziet het wel zitten om het huidige college van PvdB, PvdA en VVD door te zetten na de verkiezingen van maart 2022.

- Simone de Boer, een van de sterkhouders van de PvdB, ziet het wel zitten om het huidige college van PvdB, PvdA en VVD door te zetten na de verkiezingen van maart 2022. Dat zegt zij in de Tielse Podcast. "Het huidige college heeft het gewoon goed gedaan onder moeilijke omstandigheden. De meeste speerpunten van wat we hebben afgesproken in het coalitieakkoord zijn gerealiseerd of zijn in de laatste fase. Daarbij is de menselijke maat niet vergeten en daar ben ik erg trots op."

In de podcast vertelt zij openhartig over haar denkbeelden, waarom zij in de politiek zit en over haar grote liefde en partijoprichter Pieter van den Burg, die in mei 2017 plotseling overleed. "Ik mis hem nog elke dag, maar ben wel blij met de jaren die ik samen met hem heb mogen meemaken. Dat maakt mij wel blij maar nogmaals; het gemis is er altijd".

De Boer wil het werk van de grootste politieke partij graag afmaken. "Er is nog veel te doen in de stad. En nu we zwarte cijfers schrijven, kunnen we nog meer gaan realiseren. Ik heb niet de behoefte om wethouder te worden, maar stel me wel kandidaat als raadslid voor de volgende periode".

Luister hier naar de volledige podcast:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 373 398 46

Deel dit artikel